Bestel
  • Beschrijving

MICHELIN City Pro

 De band die lekrijden tegengaat

De MICHELIN City Pro is ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt een lange levensduur door zijn robuuste aard en bestendigheid tegen perforaties. Veiligheid voor de berijder en passagier door een goede grip, zelfs op gladde oppervlakken.
  • Bestendiger tegen lekrijden door de 3 verstevigde lagen (1).

    De testen op 48 motorfietsen die tezamen meer dan 400.000 km hebben afgelegd, tonen aan dat het aantal lekgereden banden extreem laag ligt: slechts 4! Dit resultaat kan worden uitgelegd door de uitzonderlijke robuuste aard van de MICHELIN City Pro band. Robuust door de 3 versterkte lagen in de opbouw van de band en de 3 'MICHELIN Puncture Resistant Technologies'. Bovendien zorgt een rubberlaag voor een bescherming van de binnenwand waardoor er geen lucht kan ontsnappen als gevolg van wrijving.

  • Een uitmuntende levensduur: rij gemiddeld 20.000 kilometers met je banden²

    De MICHELIN City Pro band heeft, vergeleken met de MICHELIN M35, een verberterde duurzame rubbersamenstelling die gedurende een test van 400.000 km heeft aangetoond dat de band een gemiddelde levensduur van 20.000 km heeft².

  • Grip verzekerd door het loopvlak, profiel en groeven. Zelfs op nat wegdek.

    Verbeterde grip vergeleken met zijn voorganger. Zijn loopvlak met zijn rondlopende groeven en hoge groefratio zorgt voor een betere grip op nat wegdek doordat het water gemakkelijker afgevoerd wordt